Sypká směs k přípravě dezertu. Díky výrobku Dolcela Panna cotta s malinovým přelivem vykouzlíte vynikající italský dezert během pár minut. Po vychladnutí Panna Cottu ozdobte čerstvým ovocem a lístkem čerstvé máty.
Složení směsi: cukr, modifikovaná škrobová dextróza, jedlá želatina (hovězí maso), aroma, barvivo (beta karoten).
Složení malinového přelivu: cukr, dextróza, modifikovaný škrob, lyofilizované sušené maliny 8 %, maltodextrin, aroma, regulátor kyselosti (kyselina citrónová), zahušťovadlo (guarová guma, xanthanová guma).
Návod na přípravu: Připravte si 4 skleněné šálky nebo sklenice. Nalejte 250 ml studeného mléka a 200 ml smetany na vaření do misky vhodné k míchání a přidejte obsah směsi k přípravě dezertu. Míchejte elektrickým mixérem na střední rychlost 1 minutu, abyste získali dezert odpovídající hustoty, vhodný k nalévání do sklenic. Nalejte připravený dezert do sklenic a vložte do chladničky.
Návod na přípravu malinového přelivu: Do misky nalejte 50 ml studené vody a přidejte směs. Metličkou míchejte 2 minuty. Vyjměte šálky z lednice a do každého šálku přidejte 1 polévkovou lžíci připraveného přelivu. Nechte vychladnout v chladničce alespoň 30 minut před podáváním.
Skladujte na suchém místě při pokojové teplotě.