OBSAH: 1,3 - 2 kg
CENA je uvedena za 1 kg - konečná cena bude upravena dle skutečné váhy
Trvanlivost: 120 dní (od data výroby), při dobrém skladování i déle
Uchovávejte celý Pršut při teplotě do 20 ° C, po vykostění nebo nakrájení skladujte při teplotě do 7 ° C.
Šťavnatá chuť, jemné a měkké struktury. Prosciutto/Pršut Dobro je vyroben pouze ze dvou ingrediencí - vepřové kýty, která pochází výhradně z čerstvého slavonského vepřového masa a jadranské soli, která je přidávána v minimálním množství.
Díky své vysoké nutriční hodnotě je snadno stravitelný a je doporučován všem skupinám. Jeho jedinečná chuť vyžaduje jen trochu mořské soli a spoustu času, takže doba zrání trvá nejméně 400 dní.
Zn. DOBRO
Země původu: Chorvatsko
Výrobce: Žito d.o.o., Osijek
Doporučujeme si přiobjednat termobox pro přepravu.
SKLADEM