Tyto dva skvělé zdroje fytonutrientů v kombinaci jsou bohaté na látky, které jsou dobré pro vaše tělo, jako je kyselina olejová a vitamin E.
Ideální jako příloha, svačina, ale také do těstovinových omáček nebo lahodných pomazánek. Při tom všem jsou oblíbenou ozdobou sendvičů a jiných malých studených svačinek!
Olivy jsou velmi dobrým zdrojem mononenasycených mastných kyselin a dobrým zdrojem vitaminu E. Až 75% tuku tvoří kyselina olejová, která snižuje hladinu cholesterolu.
Příprava
Olivy se používají při vaření k přípravě různých pomazánek na předkrmy, ale také na omáčky na ryby a drůbež. Lze je přidat téměř ke všem salátům a stále častěji se přidávají také do těstovinových omáček.
Skladujte: po otevření nechte v chladu až 10 dní
Doba trvání: 36 měsíců
Balení: sklenice 350g, 680g
Složení
Olivy, voda, papriková pasta 18% (paprika, voda, zahušťovadla: Na-alginát, guma Guar), kuchyňská sůl, regulátor kyselosti: kyselina citrónová, antioxidant: kyselina askorbová.
SKLADEM