Pršut chorvatský DOBRO

Vypredané

OBSAH: 90g


Trvanlivost: 120 dní (od data výroby), při dobrém skladování i déle

Uchovávejte celý Pršut při teplotě do 20 ° C, po vykostění nebo nakrájení skladujte při teplotě do 7 ° C.

Šťavnatá chuť, jemné a měkké struktury. Prosciutto/Pršut Dobro je vyroben pouze ze dvou ingrediencí - vepřové kýty, která pochází výhradně z čerstvého slavonského vepřového masa a jadranské soli, která je přidávána v minimálním množství.

Díky své vysoké nutriční hodnotě je snadno stravitelný a je doporučován všem skupinám. Jeho jedinečná chuť vyžaduje jen trochu mořské soli a spoustu času, takže doba zrání trvá nejméně 400 dní.

Zn. DOBRO

Země původu: Chorvatsko

Výrobce: Žito d.o.o., Osijek

Doporučujeme si přiobjednat termobox pro přepravu.



SKLADEM

84,90 Kč
Please select variants first