Warenkorb
0
0,00 Kč
Mušle, chorvatsky dagnje, jsou i u nás opravdu levné, a co teprve tam! Tenhle recept tak můžete bez problémů vyzkoušet, ať už jako dovolenkovou večeři nebo domácí vzpomínku na letní dny.
Buzara se dělá buď na bílo nebo na červeno. Rozdíl je pouze v přidání červené papriky a trošky rajčatového protlaku.
Ingredience:
Na červenou variantu navíc
Postup:
Podávejte s pečivem (např. bagetkou), které se v omáčce namáčí, ale můžete servírovat i s rýži nebo těstovinami.
Dobar tek!
Tip: Mušle můžete i jen tak hodit na gril. Pak je polijete mojí oblíbenou vychytávkou - olivovým olejem s česnekem a petrželí.
chorvatské potraviny a další produkty můžete zakoupit na našem webu: www.hr-eshop.cz